Vapaa-aika ja kulttuuri

Asiakkaana

Kirjaston aineistoja ja palveluita ovat saatavissa verkossa 24 h, omatoimiaikana päivittäin klo 7-21 ja kirjaston ollessa avoinna aukioloaikojen mukaan ma-pe.

Heinäveden kirjasto

Heinävesi liittyi Vaara-kirjastoihin 1.2.2021. Tällöin Heinäveden kirjaston asiakkaiden kirjastokortti vaihtui. Lomakkeita Vaara-korttia varten on saatavissa Heinäveden kirjastosta. Ilmoittautumislomakkeet ovat tulostettavissa myös verkosta Vaara-kirjastojen sivulta Asiakkaana kirjastossa -sivun Lainaajatiedot - ja Lasten lainaajatiedot -lomakelinkkien kautta.

Kirjastokimppaan kuuluvien kirjastojen asiakkailla on yhteiset palvelut ja käyttösäännöt. Mm. kirjastojen aineistot ovat asiakkaiden lainattavissa maksutta.

Omatoimiaika

Omatoimiaika on joka päivä klo 7-21. Sisään pääset kirjastokortilla ja henkilökohtaisella tunnusluvulla (PIN-koodi). Henkilökohtaisella käynnillä kirjastossa saat tunnusluvun, jos sinulla ei vielä ole sitä. Omatoimiaikana voit lainata ja palauttaa kirjastoaineistoa itsepalvelupäätteellä.

Lainojen uusiminen

Lainojen uusiminen onnistuu

Kun uusit itse lainasi verkkokirjastossa, tarvitset sitä varten salasanan. Salasanan saat käymällä henkilökohtaisesti kirjastossa. Tietoturvasyistä emme anna salasanaa esimerkiksi puhelimessa.

Tietosuoja

Kirjaston asiakkailla on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on tallennettu kirjaston rekisteriin. Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuoliseen käyttöön.

Yksityiskohtaisia tietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy seuraavista rekisteriselostelinkeistä: