Kuntatietoa ja hallinto

Asiointipiste

Kunnanviraston neuvonta ja Kirjaston asiointipiste

 

 

Kunnanvirasto

Kermanrannantie 7, 79700 Heinävesi

palvelunumero 040 1844 000
kunta@heinavesi.fi

Kunnanviraston neuvonta

Asiointipalvelu sisältää mm. asiakirjojen vastaanottamista ja luovuttamista, asioiden vireillepanoon ja käsittelyyn liittyvää neuvontaa, sekä opastusta sähköisten asiointipalvelujen käyttöön. Asiakkaiden käytettävissä on tietokone internetyhteydellä, jonka avulla voi esim. tutustua eri viranomaisten sähköisiin palveluihin joko itsenäisesti tai palveluohjaajan avustuksella.

Kunnanviraston aukioloajat

Kelan ja TE-toimiston palveluja Kirjaston asiointipisteessä

Asiointipisteen palvelut käsittävät asiakirjojen luovuttamista ja vastaanottamista, neuvontaa asioiden vireillepanossa ja käsittelyssä sekä opastusta sähköisten palvelujen käytössä. Palveluneuvojien tehtävät ovat avustavia asiakaspalvelutehtäviä, joten he eivät voi tehdä esim. päätöksiä tai täyttää asiakkaan hakemuksia.

Heinäveden asiointipisteessä on käytettävissä myös Kelan etäpalvelu. Etäpalvelun välityksellä on mahdollista asioida luottamuksellisesti viranomaisen asiantuntijan kanssa kuvallisen verkkoyhteyden kautta. Palveluneuvoja avaa etäpalveluyhteyden asiakkaan puolesta. Etäpalvelu on sijoitettu kirjaston varastoon, joka etäpalvelua käytettäessä on varattu yksinomaan etäpalvelun käyttäjän käyttöön.

Kirjaston asiointipiste avoinna ma - pe klo 10.00 - 15.00

Virastokuja 4, 79700 Heinävesi

--------------------

Linkit