Vapaa-aika ja kulttuuri

Nuoriso

Nuorisotoimi haluaa parantaa nuorten elinoloja Heinävedellä yhteistyössä eri tahojen kanssa. Siksi olemme mielellämme mukana hankkeissa, jotka tähtäävät nuorten elämän laadun parantamiseen.

 

 

Nuorisotoimi on olemassa nuoria varten!

Tarjoamme monipuolisia ja virikkeellisiä vapaa-ajan palveluja nuorille yhteistyössä eri tahojen kanssa. Tuemme nuorten ja nuorisoyhdistysten sekä muiden yhteisöjen järjestämää nuorisotoimintaa tarjoamalla mm. toimitiloja ja avustuksia. Avustusten hakuaika on maaliskuu-huhtikuu.

Nuorisotoimi haluaa parantaa nuorten elinoloja Heinävedellä yhteistyössä eri tahojen kanssa. Siksi olemme mielellämme mukana hankkeissa, jotka tähtäävät nuorten elämän laadun parantamiseen. Palvelemme nuoria ja heidän vanhempiaan nuorten kehitykseen ja kasvuun liittyvissä asioissa.

Nuorisotoimessa saat tietoja nuorten harrastusmahdollisuuksista, koulutukseen ja työhön liittyvistä asioista ja nuoria palvelevista organisaatioista. Voit tulla myös muuten vain juttelemaan ja kertomaan ideoistasi. Jos sinulla on huolia ja murheita ja tarvitset apua, voimme yhdessä ottaa selvää, kenen puoleen voit kääntyä.

 

Lindroos Markus

Vapaa-aikaohjaaja

Puh. 040 8367 035

markus.lindroos@heinavesi.fi

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut

Heinäveden kunnan nuorisotoimi on mukana PO1NT- nuorisotiedotushankkeessa. Po1ntin sivuilta löytyvät ratkaisut moniin askarruttaviin kysymyksiin. Po1nt - Nuorten portaali tarjoaa tasa-arvoiset ja laadukkaat tieto- ja neuvontapalvelut Savon alueen nuorille. Portaali pitää sisällään mm. paikallista tiedottamista, uutisia, tapahtumia, kuva- ja videogallerian, tieto-osion, kysy-vastaa-palvelun sekä pääosin nuorten itsensä tuottaman jutut -osion.

Heinäveden nuorisoklubi

Heinäveden yläkoulu, Kenttätie 1

Nuorisoklubi toimii avointen ovien periaatteella nuorten olohuoneena yläkoululla. Kaikki toiminta tiloissa on valvottua ja päihteetöntä. Tila on tarkoitettu nuorten vapaaseen oleskeluun ja ajanviettoon.

Nuorisoklubilla järjestetään myös ohjattua toimintaa, jotka ovat lähtöisin nuorten omista ideoista ja toiveista.

Nuorisoklubin aukioloajat

  •  to klo 17 - 20
  • pe klo 17 - 21

Klubi avaa ovensa syksyllä koulun alkaessa, ja sulkee ovensa keväällä lukuvuoden päättyessä. Tapahtumista ja poikkeuksista aukioloajoissa ja toiminnoissa ilmoitetaan nuorisotoimen Facebook- ja Instagram- ja Po1ntin sivuilla.


Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut.

Tehtävänä on tarjota nuorille kattavasti etsivän nuorisotyön palveluja kunnassa.

 

Yhteystiedot:

Sanna Markkanen

Etsivä nuorisotyöntekijä

Puh. 040 8392 530

sanna-maria.markkanen@heinavesi.fi